Coworking

Coworking

Budući da rad kod kuće ili u neformalnom ambijentu nerijetko odvlači pažnju, rad u coworking prostoru omogućava potrebnu koncentraciju, ojačava radne navike i podstiče napredak u radu. Ne samo prijatno mjesto za rad, već i asocijacija za bolju kreativnost, motivaciju za rad i širenje mreže kontakata.

Naše gnijezdo je za sve one koji žele da budu dio zajednice, ali i imaju prostor za individualni rad gdje u potpunosti mogu biti fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva.

Privatne kancelarije

Potreban vam je kvalitetan i dobro opremljen prostor da izbjegnete komplikacije nalaženja poslovnog prostora? Ne samo da će vam iznajmljivanje privatne kancelarije uštedjeti vrijeme, već i novac.

Takođe, imaćete priliku da postanete dio interaktivne zajednice koja boravi u našem Gnijezdu, te ostvariti nove kontake i umrežiti svoju kompaniju, dok u privatnoj kancelariji uživate i u potrebnoj privatnosti.

Privatne kancelarije
Sale za sastanke

Sale za sastanke

Sale za sastanke osmišljene su za sve koji svoje sastanke žele da održavaju u mirnom i profesionalnom ambijentu.

Činjenica je da se često susrećete sa tim da radite na nekom dosta manje formalnom mjestu, a rad na projektu nerijetko zahtijeva dobru organizaciju i profesionalni ambijent. Multimedijalna sala vam može pružiti komfor, dobru raspodjelu posla, fokus i koncetraciju.

Konferencijska sala

Želite da organizujete konferenciju koja će vaš biznis pozicionirati na tržištu i donijeti mu prepoznatljivost? Količina energije koju uložite u organizaciju konferencije može biti mnogo manja ukoliko je prostor u kojem radite dobar, funkcionalan i lako prilagodljiv.

Naš inovativni, multifunkcionalni prostor možete adaptirati u skladu sa potrebama vašeg događaja.

Budite prepoznatljivi po drugačijim događajima!

Konferencijska sala
Live stream događaja

Live stream događaja

Za uspješno organizovanje online događaja, NEST nudi mogućnost korišćenja konferencijske sale sa uslugom snimanja i prenosa uživo u HD rezoluciji na sve društvene mreže i/ili online platforme (Facebook, Instagram, YouTube, Zoom i slično).

Kako bi svi zainteresovani bili bezbjedni i mogli uživati u praćenju događaja iz udobnosti svog doma, NEST ekipa je tu da se postara za to i obezbijedi profesionalan prenos svih vrsta događaja.

Zabilježite važne trenutke i poruke sa vašeg događaja i podijelite ih sa drugima!

Sistem za video konferencije

Dobra tehnička opremljenost je imperativ za kvalitetno održan poslovni sastanak.

NEST “Sova” je na raspolaganju za uključenja na online sastanke, sa automatskim prenosom i fokusom na pojedinačne govornike uz rotaciju 360˚. Da online sastanci djeluju još realnije, uz inovativni sistem Meeting Owl se svi osjećaju uključenim u komunikaciju.

Sistem za video konferencije
Apartmanski smještaj

Apartmanski smještaj

Za potrebe učesnika na konferencijama, a u neposrednoj blizini NEST-a, nudimo širok izbor komfornih apartmana, smještajnog kapaciteta do 50 osoba. Apartmani su opremljeni iznad svih standarda opremanja za kratkoročno izdavanje, sa zagarantovanom privatnošću, sigurnošću i sa mogućnošću brze i jednostavne rezervacije, uz dodatnu uslugu transfera od aerodoroma do smještaja i obratno. Naše ljubazno osoblje dostupno je 24 sata za bilo kakvu vrstu pomoći u vezi boravka u našim apartmanima.

Virtuelna kancelarija

Virtuelna kancelarija omogućava vam da naše gnijezdo učinite svojom bazom. Osim što svoju firmu možete registrovati na našoj adresi, na raspolaganju su vam i ostale usluge poput korišćenja prostorija, primanja pošte i administrativnih procedura.

Pogotovo razmislite o ovoj usluzi ukoliko poslujete u Crnoj Gori,a dolazite sa nekog drugog kraja svijeta. Uštedjećete vrijeme i novac za pronalaženje poslovnog prostora, troškove režija i osoblja.

Virtuelna kancelarija
Hola uređaj

Hola uređaj

Hola beskontaktni sistem za mjerenje temperature i dezinfekciju ruku brine o zdravlju svih posjetilaca NEST Coworking prostora. Hola podsjeća na nošenje maske, mjeri temperaturu na sigurnoj distanci i omogućuje dezinfekciju ruku uz zaštitu u trajanju od 24 sata. Na taj način, svi naši gosti osjećaju se potpuno sigurno i bezbjedno da rade u Covid-19-free zoni.

Bašta

Sunčana bašta dostupna kako za odmor, tako i za rad, kao zajednički dio coworking prostora. Bašta je opremljena za rad uz vanjske utičnice na koje je moguće povezati uređaje za rad, uz radne stolove i relax ljuljaške. Krase je brojne biljke i vedre boje, pa je idealna za podsticanje produktivnosti uz uživanje u drugačijem i mirnom ambijentu u toplim danima.

Bašta
Čajna kuhinja

Čajna kuhinja

Kafa, čaj, kolačići i osvježenje koje je neophodno ljudima koji vrijedno rade - sve to možete naći u našoj kuhinji. Radnom prostoru je neophodan kutak za odmor i osvježenje, kako bi se osjećali komforno i opušteno.

Recepcija

Ljude koji se brinu o našem prostoru i koji su uvijek tu, pronaći ćete na recepciji. Oni su najzaslužniji što sve 'noćne ptice' mogu nesmetano da rade u svako doba dana.

Recepcija
Zoom soba

Zoom soba

Tiha i izolovana prostorija specijalno dizajnirana da omogući prostor savršen za privatne audio i video pozive. Mjesto koje vam pruža potpunu privatnost.

Relax zona

Specijalna zona u blizini coworking dijela gdje možete napraviti pauzu u radu. U ovoj zoni se takođe možete umrežavati sa ostalim posjetiocima našeg gnijezda dok i oni odmaraju i uživaju u svojim pauzama.

Relax zona